Dekorációra fel cukorkákkal!

Dekorációra fel cukorkákkal!

Nemcsak nassolásra kiváló és persze szép látványt is nyújtanak a cukorkák, hanem nagyszerűen alkalmazhatók állandó dekorációként vagy rendezvény díszítéseként is. Ehhez adunk ötleteket.

A cukorkákért való rajongás nem egyedi jelenség, amin mi nem is lepődünk meg. Az ízekkel való játék, a fantázia határtalan megvalósítása elképesztő zamatokat kreál a desszertek világában. Mindemellett a látványos, szép, csillogó külső, elképesztő formavilág és színes kavalkád még vonzóbbá teszi a finomságokat. Ez a desszertek között a cukorkák terén sincsen másképp.

A látványos és színes nyalókák, gumicukrok, pillecukrok, zselék és drazsék is nagyon jól használhatók dekorációként.

Egyre gyakoribb dekor kellék az esküvőkön is a cukorkák. A rendezvény tematikus színekre épülő megjelenését kiválóan kiegészíti a színes drazsék vagy zselék az asztalokon, poharakba helyezett pillecukrok a tálaló asztalokon, egy-egy bohókás nyalóka a falon vagy plafonról lelógva. A vendégeknek szánt köszönő ajándékot is feldobja egy szív alakú nyalóka vagy egy sétapálca nyalóka. És a nagyszerű része az, hogy mindez meg is ehető!

Ne is beszéljünk a már-már hagyománnyá vált felnőtt nyalókákról, amik a legény- és lánybúcsúk kötelező kellékévé váltak.
Ma már a tematikus rendezvények elengedhetetlen kellékei a cukorkák, de a családi ünnepeket is még egyedibbé varázsolhatjuk a retró édességek segítségével. Mely gyerek ne örülne például egy bolondos játékos édességnek?

Egy őrült halloweeni vagy farsangi buli nem is az igazi, ha nincsen a bólékba véres szem gumicukor, az asztalon véres fogazatot mintázó Dracula gumicukor vagy töltött koponya gumicukor.
Valódi újdonság és még nem hódította meg a nyalókák világa a lakberendezés piacát, de az igény már megjelent. Egy kedves vásárlónk óriás nyalókat használt új üzlete dizájn elemeként, így a mennyezeten lévő üveglapok mögött a Lolly Szivárvány korong nyalókái teszik színessé a vendégek mindennapjait.

Dekorációra fel cukorkákkal!

A retró édességek és cukorkák tárháza és kreatív felhasználása határtalan, így használjuk bátran. Leljük örömünket nemcsak látványukban, hanem fogyasztásukban is!