Rólunk

 

Generációk óta rajongunk a cukorkák iránt. Szenvedélyünk hivatásunk is, hisz családi vállalkozásként több évtizede cukorkákkal foglalkozunk. A desszertek gyártása mellett számos, különleges retró édesség forgalmazói is vagyunk, némely csak nálunk érhető el Magyarországon.

Termékeink országszerte búcsúkban és piacokon is megtalálhatók, de kis boltokban, webshopokban és multinacionális cégek polcain is fellelhetők. Határainkon túl is évek óta árusítjuk édességeinket.

A retroedesseg.hu online áruházunk célja, hogy még szélesebb közönséghez, édesség rajongókhoz juttassuk el a cukorkák és sütemények színes világát.

A hagyományos ízvilág fenntartását küldetésünknek tekintjük, hiszen fontos, hogy gyermekeink és unokáink megismerjék azokat a tradicionális ízeket, amikért generációk rajongtak, és amin nemzedékek nőttek fel.

A hagyomány mellett lételemünk a megújulás, így termékpalettánkon rendszeresen megjelennek új ízek és termékek. A retróédesség.hu webshopban egyedülállóan, máshol nem elérhető finomságok is megtalálhatók. Célunk, hogy kivételes és egyedi ínyencségek tárháza legyen online áruházunk.

A magyar ízvilág mindig is elsőbbséget élvez édességeink között, de más országok különleges cukorkáit és süteményeit is örömmel juttatjuk el az édes nyalánkságok kedvelőinek.