Karcagi puszedli – vanília

600 Ft 3000 Ft/kg

A kókusztekercs rumos, kekszes, kókuszos, egyszerre vaníliás és csokis, lágy, mégis telt ízvilága miatt közkedvelt az otthon készített édességek tárházában és a vásárokban is. A férfi és nő, fény és árnyék egysége édességbe zárva. A kókusztekercs 4 féle szín- és ízvariációban érhető el: fehér-barna, barna-fehér, barna-piros és barna-zöld.

A klasszikus barna-fehér kókusztekercs ízében a rumaroma dominál, míg kifordított verziója, a fehér-barna variációban a vaníliás íz nyújt káprázatos élményt számunkra. A barna-piros színű kókusztekercsben a puncs ízesítés dominál. Míg a barna-zöld színkombinációban a marcipános íz teszi még különlegessé a kókusztekercs élményét. A kókusztekercs puha, omlós tésztája kókuszreszelékkel borítva válik igazi, klasszikus retró édességgé, ami sosem megy ki a divatból. 750 grammos kiszerelésben kapható.

Elfogyott

Kategória:

Allergén: liszt.

Tömeg 200 g
Ízek

Vanília

Szín

Barna

A Retró Édesség webshopban történt megrendelés előreláthatólag 2-3 munkanapon belül kerül kiszállításra. Sajnos néha előfordul, hogy rajtunk kívülálló okok miatt a szállítás dátuma ettől eltér. Ilyen esetben kérjük türelmedet. A csomag elindulásáról e-mailben értesítést küldünk.