Békebeli czukormázas drazsé

190 Ft2,500 Ft

Mint a Duna, mint a kavics – ahogy a víz hullámai puhán érik a kavicsot, úgy roppan a fogunk alatt a cukormázba mártott földimogyoró, vagyis a Békebeli czukormázas drazsé. A ’80-as évek egyik legkedveltebb édessége színes, ízes, játékos, kedves, visszafogott, mégis karakteres. Minden szeme egyedi és megismételhetetlen. A különböző színekben pompázó, érdes cukormáz roppanóssága alatt kiváló minőségű mogyoró található.
Évtizedek óta vevőink legnagyobb kedvence a Békebeli czukormázas drazsé. Megérdemelt előkelő helyét a legnépszerűbbek táborában a földimogyoró puhaságának köszönheti, aminek pörköléséről mi magunk gondoskodunk.
A tökéletesre pörkölt mogyoródarabkákat színes cukormázakba burkoltuk, melyet enyhén vaníliás ízzel bolondítottunk meg az elképesztő ízélményért. A természetes színezékkel, kristályvanillinnel készült Békebeli czukormázas drazsé vizuálisan is csodás élményt nyújt színkavalkádjának köszönhetően. Termékünket 70 grammos csomagolásban, lédig 200 gr és 500 grammos kiszerelésben kapható.

200 g
500 g
70 g
Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Allergén: mogyoró. A termék tejport, szezámmagot, mogyorót, mandulát és más magvakat feldolgozó üzemben készült.

Tömeg N/A
tömeg variáns:

, ,

Szín

Szivárvány