Fontos tudnivalók a fizetésről

 

Bankkártyás fizetés
Webáruházunk számára a Barion biztosítja a biztonságos fizetési lehetőséget. Fizetéskor átirányítunk a fizetőoldalra, ahol közvetlenül tudsz fizetni szigorú biztonsági és pénzügyi szabályok alapján. Webáruházunk nem fér hozzá a bankkártya és bankszámla adataidhoz.

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További részletek a Barionról: https://www.barion.com/hu

Átutalás
Átutalás esetén a lenti bankszámlaszámra tudsz utalni. Számlaszámunk a visszaigazoló e-mailben és a kiállított számlán is szerepel. Átutalás esetén a megrendelést az összeg beérkezése után dolgozzuk fel.

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. 10700024-42599706-51100005
BIC kód: CIBHHUHB
IBAN: HU59 1070 0024 4259 9706 5110 005

Utánvét
Utánvét esetén a megrendelés összegét és a szállítási díjat a csomag átvételekor fizeted a futárszolgálatnak.