Törökméz (csomagolt törökméz)

500 Ft 2500 Ft/kg

„Ide nézz, törökméz! Fele cukor, fele méz.” Mindannyian ismerjük a gyermekmondókában is megjelenő törökmézet, amit 100 éves recept alapján készítünk. Bár a fele cukor, fele méz kijelentés nem igaz, mert karamellizált cukor habosítása révén készül. A törökméz égetett cukor, ami tartósítószerek és mesterséges színezékek felhasználása nélkül, természetes alapanyagokból készül.
A filmsikereket is elért törökméz termékünk a Pál utcai fiúk filmben debütált. Sárga, mint a nap, hatalmas, mint a gyermekek szíve, édes, mint a méz és tömény, mint egy jogi paragrafus.
Az igazi búcsú édessége, ami a régi idők hangulatát csempészi a napjainkba. Klasszikus hagyománnyá vált, hogy a törökméz szabálytalan súlyú és méretű darabok formájában kapható. Hiszen a búcsúkban hatalmas törökméz tömbökből vágnak egy-egy darabot az árusok. A tradíciót követve termékünk változó kiszerelésben, 100-200 grammos csomagolásban forgalmazzuk.

Elfogyott

Kategória:

Allegén: mogyoró. A termék tejport, szezámmagot, mogyorót, mandulát és más magvakat feldolgozó üzemben készült.

Tömeg 200 g
Szín

Citromsárga

Márka

Lolly

A Retró Édesség webshopban történt megrendelés előreláthatólag 2-3 munkanapon belül kerül kiszállításra. Sajnos néha előfordul, hogy rajtunk kívülálló okok miatt a szállítás dátuma ettől eltér. Ilyen esetben kérjük türelmedet. A csomag elindulásáról e-mailben értesítést küldünk.